Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Faustino Cava Brut Rosado

(0,0 / 5)
Faustino Cava Brut Rosado
Mooie frambozen-roze kleur, met heel fijne mousse die lang aanhoudt. Puur, fris en geurig, met aroma's van rijp rood fruit tegen een achtergrond van florale tonen. Een frisse, eigentijdse wijn met een goede structuur; harmonieus en droog, waarbij de subtiele aroma's zich langzaam ontvouwen in de mond.
Eén van de beroemdste en meest opmerkelijke wijnhuizen van de Rioja is Bodegas Faustino. Dit wijnhuis, al bijna 140 jaar volledig in handen van en geleid door dezelfde familie, verbouwt (heel ongebruikelijk in Rioja) alle druiven voor haar Reservas en Gran Reservas zelf. Faustino wordt, mede om die reden, wel vergeleken met de grote château-wijnen van Bordeaux.

Met ruim 650 ha eigen wijngaarden, gelegen in de beste delen van de Rioja Alavesa, blijft het gehele productieproces, van wijnstok tot gebottelde fles, in één hand. Dat die aanpak werkt moge blijken uit het grote internationale succes van Faustino: de bodega exporteert haar wijnen naar meer dan 40 landen. Van elke zes flessen Rioja Reserva die er wereldwijd verkocht worden, is er één Faustino V Reserva, terwijl een derde van alle Gran Reservas uit de Rioja met trots het etiket Faustino I Gran Reserva draagt. Deze wijnen zijn, samen met Faustino V Rosado en Blanco, echte "klassiekers".
€ 9,99
Fles
Huidige voorraad: 0

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Druivensoort
Garnacha
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Mousserend
Kleur
Rosé
Geur
Aroma's van rijp rood fruit tegen een achtergrond van florale tonen.
Smaak
Een frisse, eigentijdse wijn met een goede structuur; harmonieus en droog, waarbij de subtiele aroma's zich langzaam ontvouwen in de mond.
Serveertip
5 - 8 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review