Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Uiltje Trackdown Juicy Pale Ale

(0,0 / 5)
Uiltje Trackdown Juicy Pale Ale
Dames en heren, de jacht is geopend! En dit doelwit is niet gemakkelijk te vangen! Het is de ongrijpbare Trackdown! Ben je het in je om van deze doorgewinterde jager te winnen? Het doelwit verbergt zich in de kurkdroge vlaktes van Midden-Afrika, de verraderlijke Everglades-moerassen, de gevaarlijke Himalaya-bergen en de gevaarlijke Zuid-Amerikaanse jungle. Maar waar hij zich ook verstopt, deze uil zal hem opsporen!

De Uil heeft de meest ondefinieerbare ingrediënten opgespoord die worden gebruikt om deze Juicy Pale Ale te brouwen. Hij heeft de meest bijzondere hop en de meest tropische vruchten gebruikt in het recept. Hier in het uilenhol in Haarlem worden al deze uitzonderlijke ingrediënten zorgvuldig samen gebrouwen tot één prachtige Juicy Pale Ale, The Trackdown!

De Trackdown Juicy Pale Ale is een ideaal bier voor de jager van de betonnen jungle. Het dagelijkse roofdier die aan het einde van het weekend een alcoholische verfrissing nodig heeft. Deze Juicy Pale Ale zit vol met buitengewone smaken die zijn onttrokken aan de meest eigenaardige vruchten. De fruitige hop samen met de tropische tonen maken dit een bier waar je kennis mee wilt maken! Twijfel niet en geniet grenzeloos
€ 2,50
Blik
Huidige voorraad: 0

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
33 CL
Alcoholpercentage
5.2% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review