Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bronckhorster Angus Triple

(0,0 / 5)
Bronckhorster Angus Triple
Bronckhorster Brewing Company
Door de enorme groei en de internationale belangstelling voor de bieren heeft er een ‘rebranding’ plaatsgevonden. De website, de labels, het logo en zelfs de naam zijn veranderd.
Het enige dat hetzelfde is gebleven zijn de bieren. De naam Brouwerij Rodenburg is vervangen door Bronckhorster Brewing Company, waarmee een nieuwe fase is ingeluid.

Een frisse wind van verandering
Bronckhorster Brewing Company is klaar voor de toekomst. De capaciteit is uitgebreid en een efficiënte afvullijn is geïnstalleerd met een nieuwe etiketteermachine die voor snellere productie zorgt.
De plannen zijn er nu voor een verdere uitbreiding: een prachtig proeflokaal met zicht op de koperen ketels.
Het proeflokaal wordt het domein van Steve’s schoonzus en zwager, Thea en Antoon Wieland. Beiden dragen al jaren bij aan het succes van de brouwerij. Thea is verantwoordelijk voor de catering en wie al wel eens een rondleiding door de brouwerij heeft gehad, kent de smakelijk vertelde anekdotes van meesterverteller Antoon.

De bieren
Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit vijftien vaste bieren, inclusief de seizoensbieren.
Daarnaast brouwt Steve met regelmaat nieuwe speciaalbieren, die afhankelijk van de belangstelling kans maken op een plek in het standaardassortiment.
Ook brouwt de Bronckhorster Brewing Company bieren in opdracht van derden, zoals restaurants en cafés.
Een zogenaamde ‘collaboration’, een samenwerking met een andere brouwer, levert ook enkele keren per jaar een bijzonder bier op.
Dat kan ook gezegd worden van de BA-serie. Dit zijn de Barrel Aged-bieren, ofwel de op houten vaten gerijpte bieren. Deze vaten zijn eerder gebruikt om wijn, sherry, rum of whiskey (bourbon) te lageren. Het bier dat in deze vaten heeft gerijpt, levert bijzondere smaakervaringen op.

E559D515-crop

Bezoek aan de brouwerij
Een bezoek aan de landelijke gelegen brouwerij op het mooie dorpje Rha is een ontdekkingstocht vol nieuwe bieren en nieuwe smaken.
Dankzij de bieren en de Achterhoekse gastvrijheid van Steve, Yvonne, Thea en Antoon is een verblijf bij de Bronckhorster Brewing Company telkens weer een feest
Bronckhorster Hop into Spring is een seizoensbier gebrouwen door Steve Gammage van de Bronckhorster Brewing Company. Het is een krachtig en tegelijkertijd zeer elegant bier. Fruitige tonen overheersen in dit frisse voorjaarsbier.
€ 2,75
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
België
Inhoud
33 CL
Alcoholpercentage
8.5% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review