Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Ventisquero Queulat Carménère Gran Reserva

(0,0 / 5)
Ventisquero Queulat Carménère Gran Reserva
Viña Ventisquero is het geesteskind van Don Gonzalo Vial, een selfmade man, wiens succesverhaal in 1955 begon op de boerderij van zijn familie, in het landelijk gebied rond Rancagua. Zijn passie voor de wijnstok en zijn vader´s liefde voor het land en de landbouw waren zijn inspiratie bij het realiseren van zijn droom: in 1998 legde hij de basis voor Vina Ventisquero.

Ventisquero is zeer vooruitstrevend, dynamisch en buitengewoon succesvol als het gaat om het maken van wijnen van hoge kwaliteit, waarbij in ieder stadium de zorg voor het milieu voorop staat. Ventisquero bezit eigen wijngaarden in Chili´s belangrijkste wijnbouwgebieden: Coastal Maipo, Casablanca, Colchagua, Leyda en Huasco (Atacama).

Viña Ventisquero ontving in 2011 als allereerste wijnbedrijf in Chili de kwalificatie “Gecertificeerd duurzame Chileense wijn”. Sinds 2013 strekt de certificering zich ook uit tot de wijnmakerij en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De Ventisquero Queuylat-wijnen, genoemd naar een beroemde Chileense gletscher, zijn complexe wijnen met een prachtige intensiteit en structuur, elk afkomstig uit één specifiek wijngebied, van speciaal voor deze wijnen gekozen wijngaarden.

Afkomstig uit de Trinidad-wijngaard in Maipo Valley. De jonge wijn rijpte 12 maanden op eikenhout, voor 80% Frans; de rest van de vaten was van Amerikaans eikenhout.

Diep paarsrood van kleur.

In de geur zachte tonen van specerijen en bramen, kersen en chocola.

In de aandronk volop fruit, zoals kersen en ruimen met daarbij een vleugje specerijen. De zachte, rijpe tannine verlenen deze wijn zijn structuur. Complex tot in de lange afdronk, waarin tonen van fruit, specerijen en chocola. Een wijn met veel body.
€ 14,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Chili
Druivensoort
Carménère
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Stevig & Kruidig
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review