Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Highland Park Cask Strenght Robust & Intense Release No.2

(0,0 / 5)
Highland Park Cask Strenght Robust & Intense Release No.2
De aanwijzing zit echt in de naam. Cask Strength Release No. 2 wordt rechtstreeks uit het vat gebotteld, zonder toevoeging van water om het alcoholgehalte te verlagen, om een ​​buitengewone diepte, complexiteit en balans van smaken te leveren.

Vaten hebben een enorme invloed op de smaak, het karakter en de natuurlijke kleur van onze whisky tijdens het rijpen, dus onze Cask Strength-serie presenteert onze whisky in zijn puurste vorm, waardoor je de vrijheid hebt om op jouw manier van onze whisky te genieten. Ontdek de smaak en kracht die bij uw smaakpapillen passen door te experimenteren met de hoeveelheid water die u toevoegt om uw optimale smaak te bereiken.

Voor deze tweede release in de Cask Strength-serie selecteerde Gordon Motion, onze Master Whisky Maker, voornamelijk sherry-gekruide Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten, samen met slechts enkele ex-bourbonvaten. Je vindt aroma's van zomerroos, rijpe peer en verse kokosnoot die zich verzamelen op een golf van aromatische turfrook, gevolgd door een wilde harmonie van zoete en pittige smaken - gepocheerde peer en rijke amandelcake, een scheutje troebele honing en een vleugje zoute drop. Er is de suggestie van geroosterd eikenhout en intrigerende tonen van boomgaardfruit, zwarte peper en zoete anijs die blijven hangen, in een bevredigend lange afdronk. In één woord (of drie) noemen we het 'smoky peppered praline'.
€ 79,50
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
63.9% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Vol & Rijk
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review