Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Peeters
Kon. Wilhelminastraat 3
7031 AA WEHL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Peeters úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Peeters
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Quinta de Chocapalha Mar de Lisboa Branco

(0,0 / 5)
Quinta de Chocapalha Mar de Lisboa Branco
Quinta de Chocapalha mag met recht een familiebedrijf genoemd worden. In de jaren '80 kochten Alice, een Zwitserse, en haar man Paulo Tavares da Silva het bedrijf, en investeerden fors in wijngaarden en winery. Zij leiden het bedrijf nog steeds en ook hun dochters zijn actief binnen Quinta de Chocapalha. Andrea Tavares is exportmanager en haar zus Sandra Tavares is één van Portugals meest talentvolle wijnmaaksters. Ook een aantal andere Portugese wijnhuizen voorziet zij van haar expertise.

De 45ha wijngaarden zijn gesitueerd vlak boven Lissabon en vallen onder de DO Vinho Regional Lisboa. Reeds in de 16e eeuw werd er lovend over de uitstekende wijngaarden bericht. De wijngaarden zijn beplant met internationale rassen zoals Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay en Sauvignon Blanc maar ook typisch Portugese rassen zoals de Arinto, Verdelho, Tinta Roriz, Touriga Nacional, Touriga Franca en Castelão. Onlangs werd er een compleet nieuwe kelder in gebruik genomen waardoor Quinta de Chocapalha klaar is voor de toekomst.
De druiven voor deze wijn komen van klei- en kalkrijke bodem. De wijn heeft een heerlijke frisse en aromatische neus van citrus en tropisch fruit. Fris met mooie zuren.
€ 8,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Druivensoort
Arinto, Verdelho
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12.5% vol
Soort wijn
Wit
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review